Over ons

Heb je een wens om meer woonoppervlakte te creëren, een plek in de tuin of een renovatie aan je woning of bedrijfspand? Maar je weet niet waar te beginnen? Ik help je graag. Samen komen we tot een concreet projectplan om jouw droomproject te realiseren. Tenslotte bouwen we samen.

Passie voor de bouw

Kors bouwbedrijf is een eenmanszaak gevestigd in De Rijp, het wordt volledig gerund, door mijzelf: Sander Kors. Mijn passie voor de bouw is al vroeg ontstaan in de werkplaats van mijn opa’s bouwbedrijf. Je kon mij hier als kind vaak vinden met een hamer, doos spijkers of een handzaag. Zo leerde ik veel van mijn opa, vooral mijn nauwkeurigheid heb ik aan hem te danken. Was een uitgevoerd project namelijk niet haaks? Dan kon het opnieuw. Mijn timmercarrière heb ik verder opgebouwd bij een grote aannemer en ik weet als geen ander om midden in een grote verbouwing te staan. Zo hebben mijn vrouw en ik onze huidige woning in De Rijp casco gesloopt en opnieuw opgebouwd. Die trots voel ik nog elke dag en ik gun ook jou deze mooie ervaring. Met nu inmiddels 15 jaar ervaring weet ik dat ik jou daarbij kan helpen.

Mijn werkwijze

Vanaf het begin tot eind ben ik volledig bij de opdracht betrokken, samen met een netwerk van kwalitatieve mensen. Ik zorg als eigenaar persoonlijk voor een goed eindresultaat, waar jij tevreden over bent. Zo luister ik graag naar jouw wensen en denk ik proactief mee hoe we samen tot een optimaal project kunnen komen. Vooral dat is mijn drijfveer: betrokkenheid en organisatie van het gehele bouwproces. Zo zorgen we samen voor een hoogwaardig eindresultaat waarbij kwaliteit voorop staat.

Contact

Neem contact met ons op!

Kors bouwbedrijf is een eenmanszaak gevestigd in De Rijp. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak of mail gerust eens, we helpen je graag.

06 – 10 89 63 08