Dakopbouw – Haarlem

In Haarlem hebben we in 2022 een volledige dakopbouw gerealiseerd. Deze dakopbouw zorgde voor een volledige verdieping met twee slaapkamers en een vliering voor extra opbergruimte. De dakopbouw is geheel in stijl van de woning gemaakt en sluit goed aan met de buren.

Plan van aanpak

Het gehele dak gaat er eerst vanaf, hiervoor moet er eerst ruimte gemaakt worden op de eerste verdieping. De eerste stap is dan ook om deze verdieping leeg te slopen, om daarna het dak te verwijderen. Vervolgens is de de nieuwe stevige verdiepingsvloer gemonteerd. Vanuit de nieuwe verdiepingsvloer gaan we opbouwen met een houtskelet en kapconstructie. Deze maken we helemaal gereed voordat de prefab dakplaten geplaatst  worden. Binnen deze verbouwing houden we ook direct rekening met extra ruimte door aan beide kanten een dakkapel te plaatsen. Zo is de woning binnen enkele dagen wind en water dicht en kan de afwerking beginnen. 

Realisatie

In drie maanden tijd hebben we een volledige dakopbouw gerealiseerd in Haarlem en is er ook een nieuwe badkamer en compleet nieuw CV/elektra systeem geplaatst. De buitenzijde is met een passsende steen gemetseld, zodat de dakopbouw goed aansluit met de eerste verdieping. 

Contact

Neem contact met ons op!

Meer informatie nodig over Dakopbouw – Haarlem? Laat een bericht achter in het formulier en ik kom zo snel mogelijk bij uw terug met een antwoord.

06-12345678