Dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel op een schuin dak creëert enorm veel extra ruimte. Zo creëer je snel extra sta ruimte in een bad- of slaapkamer, of krijg je de mogelijkheid om op zolder extra slaapkamers te maken.

Wij kunnen dakkapellen in elke gewenst formaat maken in kunststof of hout materiaal. In de meeste gevallen wordt een dakkapel in onze werkplaats gemaakt en binnen enkele dagen geplaatst op jouw woning. Heeft u de wens om een extra groot dakkapel te laten plaatsen, net als ons project in het dorp Waarland? Dan wordt de dakkapel ter plaatst gemaakt.

Hoe werkt het? 
Nadat je contact hebt gezocht komen we persoonlijk langs om de wensen te bespreken en de locatie te bekijken. Op deze manier kunnen wij een gerichte en vrijblijvende offerte uitbrengen. Heb je extra wensen om ook direct zonwering of horren te plaatsen? Dan kunnen wij dit ook direct meenemen in de bouw van het dakkapel.

Projecten

Projecten met deze dienst

Contact

Neem contact met ons op!

Meer informatie nodig over Dakkapel? Laat een bericht achter in het formulier en ik kom zo snel mogelijk bij uw terug met een antwoord.

06-12345678